verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen NettiTrade

NettiTrade -verkkokauppajärjestelmällä verkkokaupan perustaminen on helppoa ja nopeaa, ja luot helposti ja nopeasti yrityksellesi luotettavan verkkokaupan, jossa yhdistyvät käyttömukavuus ja helppo päivitettävyys.

Verkkokauppa räätälöitynä

Toteutamme verkkokaupan suunnittelun yhteystyössä asiakkaan kanssa ja ensin keskustellemme ominaisuuksista ja toiminnoista joita verkkokauppaan tarvitaan ja halutaan. Toteutamme jokaisen verkkokaupan räätälöitynä toteutuksena.

Verkkokauppa kaikilla toiminnoilla

NettiTrade-verkkokauppaan on mahdollista rakentaa ja liittää kaikki ne toiminnot, joita tarvitset verkkokaupan jokapäiväisessä ylläpidossa, kuten osoitetulostuksen ja varastokirjanpidon.

Verkkokaupan perustaminen helposti ja nopeasti

Voit aloittaa verkkokaupan perustamisen tyhjästä, myös ilman teknistä osaamista ohjelmistojen ylläpidosta. On silti hyvä tiedostaa, että menestyvän verkkokaupan ylläpito on pitkäjänteistä työtä. Verkkokaupan aktiivinen myynti- ja markkinointityö onkin edellytys sen tulevalle menestykselle. NettiKari auttaa sinua verkkokaupan perustamisessa sekä sen menestystarinan luomisessa.

Tutustu myös NettiCash -kassajärjestelmään - Verkkokaupasta kivijalkakauppaan. Yhdellä järjestelmällä.

OTA YHTEYTTÄ