Webhotelli Ja Domain -Palvelut

Kotimaiset domain- ja webhotelli ratkaisut

Avaimet käteen periaatteella.
Kotimaiset palvelintilat ja konesalipalvelut sekä verkkotunnus rekisteröinti. Ratkaisun avulla pääset nopeammin alkuun verkkosivun perustamisessa. Sinun ei tarvitse tuskailla webhotellien vertailua tai verkkotunnuksen rekisteröintiä, jos asiat eivät ole sinulle tuttuja.

Mikä on webhotelli?

Kotisivut tarvitsevat toimiakseen webhotellin, eli palvelintilan jonne sivut tallennetaan sekä verkkotunnuksen jolla sivut avataan. Yksinkertainen webhotelli koostuu verkkoyhteydestä, sekä palvelintietokoneesta.

Verkkotunnus eli domain

Lyhyesti selitettynä verkkotunnus, eli domain, tarkoittaa osoitetta netissä. Esimerkiksi https://nettikari.fi/ on verkkotunnus.

Domainin pääte voi kertoa mm. minkä maalainen sivusto on kyseessä ja suomalaisen yrityksen olisikin useimmiten hyvä valita .fi tai .com -päätteinen verkkotunnus.

Domainin rekisteröinti tapahtuu hostingpalvelun avulla maksusuorituksen jälkeen. Domainin omistamisesta maksetaan aina kuukausi- tai vuosimaksu. Verkkotunnus pitää aina uusia maksetun kauden jälkeen, ellei sen omistajuudesta halua luopua.

Suositut, kotimaiset ja tietoturvalliset webhotellit

Teemme yhteistyötä suosituimpien kotimaisten webhotelli -palveluntarjoajien kanssa ja saamme sivustollesi parhaan ja tietoturvallisen tilan. Kauttamme saatavilla myös Microsoft Office 365 ja Google Workspace -palvelut.

Jos kaipaat apua yrityksen verkkosivujen perustamisessa alusta alkaen, ota yhteyttä ja kysy lisää myös muista palveluistamme!

OTA YHTEYTTÄ