Sähköisetratkaisut

Intra- ja Extranet ratkaisut

Räätälöidyt verkkosivut, ohjelmistot ja asiointipalvelut kaikki samasta paikasta! NettiKari toteuttaa myös täysin räätälöidyt extranet ja intranet ohjelmistot yritykselle, kuten omat mediapankit ja sähköinen asiointi.

Mikä on intranet?

Intranet on yrityksen sisäiseen viestintään ja tietojenkäsittelyyn tarkoitettu lähiverkko tai verkkopalvelu. Intranet tehostaa ja helpottaa organisaation sisäitä viestintää. Tämän lisäksi se parantaa yrityksen tietoturvaan, sillä yrityksen intranetiin on pääsy ainoastaan organisaatioon kuuluvilla henkilöillä.

Intranetin käyttö helpottaa erityisesti tiedon ja ajankohtaisten julkaisuiden levittämisessä organisaation sisäisesti. Etenkin suuret julkiset organisaatiot käyttävät intranetiä.

Mikä on extranet?

Extranet on organisaation ja asiakkaan/yhteistyökumppanin yhteinen suljettu verkkopalvelu, jonne voidaan antaa pääsy halutuille tahoille.

Extranet eroaa intranetistä siinä, että sen tarkoitus on mahdollistaa viestintä yrityksen sidosryhmien kanssa. Intranetin tapaan se on turvallinen salasanasuojattu ympäristö, johon on pääsy ainoastaan halutuilla sidosryhmillä.

Verkkosivut, intranet ja extranet yritykselle NettiKarilta

Lähes poikkeuksetta organisaatiolla on omat verkkosivut. Asiakkaat ja sidosryhmät olettavat löytävänsä verkkosivuilta vähintään yrityksen yhteystiedot ja aukioloajat. Verkkosivuja käytetään yrityskuvan luomiseen, markkinointiin ja tiedottamiseen.

Extranetissä voidaan jakaa tietoa, jota ei haluta jakaa vapaasti kaikille. Siellä voidaan esimerkiksi tarjota ohjeita, sopimuspohjia, logoja ja muuta sidosryhmälle tärkeää materiaalia. Extranet vaatii kuitenkin sidosryhmän edustajilta kirjautumista palveluun, joten palvelun olemassaololle on syytä olla kunnon perusteet.

Intranet on hyvä kanava sisäiseen viestintään ja markkinointiin. Sen avulla voidaan kommunikoida ja jakaa tietoa ja materiaalia kollegojen kesken.

Räätälöidyt verkkopalveluratkaisut

NettiKari toteuttaa räätälöidyt intra- ja extranet ratkaisut yrityksellesi, seuralle, tai vaikka taloyhtiölle. Jäsenrekisterit, koulutusmateriaalit, sähköinen asiointi kuten asiakastietojen ylläpito tai jälleenmyyjä portaalit. Tarvittaessa toteutamme laajat ja vaativatkin sähköiset palvelut ja järjestelmät.

OTA YHTEYTTÄ